Personvernerklæring

Lurer du på om vi lagrer opplysninger om deg? Svaret er ja. Det gjør vi. Her får du vite hvilke, hvorfor og hva du kan gjøre med det.

Vi bruker informasjonskapsler for å se hvordan du bruker og beveger deg på nettsiden vår. Dette gjør vi gjennom Google Analytics, Facebook Pixel og Hotjar. Informasjonen vi får fra disse programmene, gir oss muligheten til å gjøre siden vår enda bedre. Samtidig gjør det oss i stand til å rette markedsføring mot deg og andre som besøker oss.

Hvis du sender oss en melding via meldingsskjemaet eller melder deg på nyhetsbrevet vårt, lagrer vi navnet og e-postadressen din.

Hvis du er kunde hos oss, tar vi vare på litt flere detaljer for å kunne kommunisere og fakturere deg.

Det er forordning (EU) 2016/679 (GDPR) art. 6 nr. 1 bokstav a) og b) som gir oss rett til å behandle disse opplysningene.

Dette følger vi med på:

Disse opplysningene lagrer vi:

Alle personopplysningene dine lagres på en sikker disk som kun er tilgjengelig for Sommerfuglens ansatte. Dersom du har meldt deg på nyhetsbrevet vårt, er e-postadressen din i tillegg lagret i Mailchimp – systemet vi bruker for å sende ut nyhetsbrev.

Opplysningene dine tar vi vare på helt til vi ikke har bruk for dem lenger. Det er likevel du som eier opplysningene dine. Så om du vil ha innsyn i dem eller ønsker å slette dem, så gjør vi det. Bare spør.

Kort fortalt tar vi personvernet ditt på alvor. Du kommer ikke til å bli bombardert med spam. Ikke gir vi opplysningene dine til noen heller, med mindre myndighetene ber oss gjøre det. Da har vi rett og slett ikke noe valg.

Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Slik tar vi vare på opplysningene dine:

Kontakt oss

(+47) 957 05 337

Kjølberggata 21, 0653 Oslo

© SOHO 2023

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen