Om SOHO

SOHO

Selskapet startet som en liten økocafé i 2015 og har de siste åtte årene drevet flere cafeer og servert tusenvis av fantastiske matglade mennesker. I dag spesialiserer SOHO seg på event- og cateringbransjen, hvor de i tillegg til å levere mat også organiserer og planlegger events. 

«Vi leverer mat til alt fra eksklusive presseevents, større bedriftsarrangementer, selskaper, bryllup og til alle type private sammenkomster». Sammen med bakeriet og brunsjkonseptet Håndbakt OSLO er selskapet er en del av det lille øko-konsernet Sohogruppen som er eid og grunnlagt av Jenny Andersen. 

SOHO er et catering- og eventselskap som fokuserer på plante- og råvarebasert mat.

Leaf vegetable, Smile, Plant

Vår filosofi

filosofi

Vår visjon er å bidra til økt matkvalitet og mer råvarebaserte menyer ut i markedet. Ved å jobbe med råvarer i fokus der største delen er økologisk har vi mye større kontroll på hva maten vår inneholder og hva du som kunde får i kroppen.

Basert på et økologisk og råvarebasert tankesett

Om Jenny

Ved siden av de tre selskapene Håndbakt, SOHO og Bedriftlunsj som utgjør konsernet Sohogruppen, er Jenny også programleder for Matkanalen og har vært med å utvvikle produkter og menyer for en rekke Oslo-baserte konsepter.

Jenny er vokst opp på Grünerløkka. Hun er halvt dansk og henter mesteparten av inspirasjonen sin fra København. Allerede som 19-åring ble hun daglig leder for en stor avdeling, og har siden jobbet målrettet med å starte egene konsepter.

I tillegg til å være småbarnsmor til to, er Jenny også kokk, barista, sommelier, baker, gründer, produktutvikler og programleder.


Jenny Marie Andersen (32) er gründer og eier av SOHO. En estetiker og matnerd som kompromissløst jobber for å inspirere andre til å ta litt grønnere valg.

Food, Smile, Water, Plant, Sky, Recipe, Tree, Tableware, Leisure

SOHO-gruppen

Det handler om mer enn bare SOHO – det handler om få bedre mat ut der folk er, uavhengig av om det er gjennom SOHO eller noen andre, så lenge grunnverdier samsvarer. 

SOHO-gruppen er en bedrift med mangfold, åpenhet og masse kultur. I et team på 20 har vi 11 forskjellige nasjonaliteter. Det skaper verdier og gjør arbeidsplassen veldig mye mer spennende.

Basert på et økologisk og råvarebasert tankesett

Kontakt oss

(+47) 406 09 417

Kjølberggata 21, 0653 Oslo

© SOHO 2023

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen