Soho er en plattform for deg som ønsker en bærekraftig livsstil bygd på verdier som ren mat, mindfullness og nærende sosiale settinger

Vår visjon

Basert på et økologisk og råvarebasert tankesett

Om SOHO

SOHO

Selskapet startet som en liten økocafé i 2015 og har siden drevet flere cafeer og servert tusenvis av fantastiske matglade mennesker. I dag spesialiserer SOHO seg på event- og cateringbransjen, hvor de i tillegg til å levere mat også organiserer og planlegger events. 

«Vi leverer mat til alt fra eksklusive presseevents, større bedriftsarrangementer, selskaper, bryllup og til alle type private sammenkomster». Sammen med bakeriet og brunsjkonseptet Håndbakt OSLO er selskapet en del av det lille øko-konsernet Sohogruppen som er eid og grunnlagt av Jenny Andersen. 

SOHO er et catering- og eventselskap som fokuserer på plante- og råvarebasert mat.

Food craving, Tableware, Smile, Recipe, Happy

Om Jenny

Ved siden av de tre selskapene Håndbakt, SOHO og Bedriftlunsj som utgjør konsernet Sohogruppen, er Jenny også programleder for Matkanalen og har vært med å utvikle produkter og menyer for en rekke Oslo-baserte konsepter.

Jenny er vokst opp på Grünerløkka. Hun er halvt dansk og henter mesteparten av inspirasjonen sin fra København. Allerede som 19-åring ble hun daglig leder for en stor avdeling, og har siden jobbet målrettet med å starte egne konsepter.

I tillegg til å være småbarnsmor til to, er Jenny også kokk, barista, sommelier, baker, gründer, produktutvikler og programleder.


Jenny Marie Andersen er gründer og eier av SOHO. En estetiker og matnerd som kompromissløst jobber for å inspirere andre til å ta litt grønnere valg.

Food, Smile, Water, Plant, Sky, Recipe, Tree, Tableware, Leisure

Om Benedikte

Benedikte er eventyrlysten og nyskjerrig av natur. Hun flyttet til Australia som 17-åring alene og etter endt skolegang i Norge var hun rask med å komme seg ut i verden igjen. Etter 1,5 år som globetrotter vendte hun hjem igjen til Norge med mye erfaring med å reise månedsvis alene i forskjellige land.

Benedikte er glad i og interresert i ren mat og har jobbet som raw-food kokk, kjøkken og produksjonsjef tidligere. Hun har erfaring fra flere bransjer, og har jobbet som meditasjonsinstruktør, studert og praktisert terapi med holistiske synspunkter. Hun har jobbet i HR i et større konsern og i cafeer med verdier som bærekraft, ren mat og sunn livsstil - som blant annet leder.

I soho jobber Benedikte med utvikling, drift og kunder, hun er er også det smilende fjeset du møter på eventer.

Benedikte Jåsund er en entusiastisk og livsglad dame. Hun er typen som kaster seg ut i nye ting!

SOHO-gruppen

Det handler om mer enn bare SOHO – det handler om få bedre mat ut der folk er, uavhengig av om det er gjennom SOHO eller noen andre, så lenge grunnverdier samsvarer. 

SOHO-gruppen er en bedrift med mangfold, åpenhet og masse kultur. I et team på 20 har vi 11 forskjellige nasjonaliteter. Det skaper verdier og gjør arbeidsplassen veldig mye mer spennende.

Kundereferanser

Nysgjerrig på hva folk sier om oss? Her finner du referanser fra noen av våre kunder. Har du spørsmål eller lurer på noe anngående vår mat og levering, ta kontakt.

"SOHO leverte catering til vårt jubileums-arrangement i juni 2022. Vi bestilte koldtbord og fikk levert flere deilige og fargerike sommerretter, servert i ulike skåler. Gjestene kunne servere seg selv, hvor SOHO også stod for bambustallerkener. Vi fikk også levert deilige cupcakes. Tusen takk for flott service og skikkelig god mat."

– Anna Knudsen, AW Magazine

Cake decorating supply, Baked goods, Food, Ingredient, Recipe, Cuisine, Orange, Pink

Basert på et økologisk og råvarebasert tankesett

Kontakt oss

(+47) 957 05 337

Kjølberggata 21, 0653 Oslo

© SOHO 2023

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen