Ved siden av de tre selskapene Håndbakt, SOHO og Bedriftlunsj som utgjør konsernet Sohogruppen, er Jenny også programleder for Matkanalen og har vært med å utvvikle produkter og menyer for en rekke Oslo-baserte konsepter.
Jenny er vokst opp på Grünerløkka. Hun er halvt dansk og henter mesteparten av inspirasjonen sin fra København. Allerede som 19-åring ble hun daglig leder for en stor avdeling, og har siden jobbet målrettet med å starte egene konsepter.
I tillegg til å være småbarnsmor til to, er Jenny også kokk, barista, sommelier, baker, gründer, produktutvikler og programleder.
Det handler om mer enn bare SOHO – det handler om få bedre mat ut der folk er, uavhengig av om det er gjennom SOHO eller noen andre, så lenge grunnverdier samsvarer.
SOHO-gruppen er en bedrift med mangfold, åpenhet og masse kultur. I et team på 20 har vi 11 forskjellige nasjonaliteter. Det skaper verdier og gjør arbeidsplassen veldig mye mer spennende.
Kontakt oss
(+47) 406 09 417
Kjølberggata 21, 0653 Oslo
© SOHO 2023
Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen