Med HÅP duo og catering fra Soho kan du få en UNIK opplevelse som vil nære på flere nivå. Vi kaller det soulfood. En perfekt pakke å booke om du er på utkikk etter noe litt annerledes til firmafesten eller har et tema til en konferanse som du ønsker å underbygge med et tilpasset innslag.

HÅP leverer en gåsehudvakker opplevelse med poesi og musikk.  

For publikum inviterer en konsert med HÅP til refleksjon og undring, samtidig som det er strålende hverdagsunderholdning med befriende høy humorfaktor.

«Det er lenge siden jeg har forlatt en konsertopplevelse med så mye sjelefred, og samtidig fått så mange nye måter å se tilværelsen på. En magisk liten aften.»

(Anmeldelse i Harstad Tidene, 26.04.23.)

Trenger du underholdning til arrangementet?

Vi har slått oss sammen med musikere som kan heve en hvilken som helst setting. Vi skreddersyr og tilpasser til arrangementet med musikk og catering!

Underholdning

HÅP DUO OG SOHO - SOULFOOD

Facial expression, Flash photography, Smile, Happy, Gesture, Art

Introduksjon til HÅP duo:

HÅP består av visesanger Hoanna og poet Poesimedisin. Hver for seg har de turnert inn- og utland i mange år, før de i 2023 slo sammen kreftene. Duoen bruker kunsten som verktøy for å si noe om verden vi lever i, med et spesielt fokus på åpenhet og psykisk helse. HÅP er i eventsammenheng trygge og fleksible i å veve kundens aktuelle tematikk inn i konserten, for å best mulig bidra inn i en større helhet. 

HÅP er kjent for å være dyktige og profesjonelle i møte med både arrangører og publikum, og brenner for å skape en meningsfull opplevelse – og lett og god stemning!

Ta kontakt for en uforpliktende prat og priser!Kontakt oss

(+47) 957 05 337

Kjølberggata 21, 0653 Oslo

© SOHO 2023

Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen