Vi samarbeider med dagens farm som gjør at vi kan få leveranser av grønnsaker, meieriprodukter, urter, kjøtt, egg og masse annet direkte fra gårdene. For å kunne tilby deg som kunde dette har vi blant annet laget en sesongmeny. Menyen vil varierer fra uke til uke, måned til måned ut i fra hva gårdene kan levere.
Det estetiske er alltid viktig, men til et presseevent er det avgjørende. Det skal være lett, inspirerende og gøy for gjestene. Vi har satt sammen noen pakker med våre favoritter for å gjøre det litt lettere for deg.
Maten serveres på store fat i forskjellige nivåer og dekoreres med spiselige blomster og urter. Vi setter sammen menyene ut i fra råvarene vi har tilgjengelig i sesong og som utelukkende kommer fra økologiske og biodynamiske gårder i Norge. Alt lages, bakes, syltes og fermenteres i våre lokaler på Tøyen. Vi skreddersyr menyen etter deres ønsker, preferanser og allergener. Vi gjør også helveganske menyer og bryllupskaker.
Vi spesialiserer oss også veganske bryllupskaker og desserter. Blomstene som kaken pyntes med er dyrket organisk og uten sprøytemidler fra Fiori blomster. Vi hjelper deg å velge smak, frosting, farger og stil.
Vi tilpasser og holder både bake- og kokkekurs. Kontakt oss på oslo@handbakt.no. Følg vår kurskalender og sosiale medier for påmelding til private kurs.
Kontakt oss
(+47) 406 09 417
Kjølberggata 21, 0653 Oslo
© SOHO 2023
Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen