Maten serveres på store fat i forskjellige nivåer og dekoreres med spiselige blomster og urter. Vi setter sammen menyene ut i fra råvarene vi har tilgjengelig i sesong og som kommer fra økologiske og biodynamiske gårder i Norge. Alt lages, bakes, syltes og fermenteres i våre lokaler på Tøyen. Vi skreddersyr menyen etter deres ønsker, preferanser og allergener. Vi gjør også helveganske menyer og bryllupskaker.
Fargerike sesongbaserte salater
Ovnsbakt søtpotet eller hokkaido med hvitløks- og grønn chili-marinade
Ferske vårruller i mangoldblad med hoisinmarinert tofu, grønnsaker, lime og koriander dipp
Grillet aubergine, tomat, løk, persille og granateple
Labneh med kakaobakte rødbeter, syltet rødbete og kombucha chimichruri
Marokkanske kjøttboller og salsa
Brekkbønner, creamy feta og ferementert sitron
Zaatarbakt kylling fra Hovelsrud gård. Den vendes i lime, olivenolje, zaatar og friske urter
Salt potet- og kapersfocaccia med rosmarin og hvit saus
Pris: Ta kontakt
Kontakt oss
(+47) 957 05 337
Kjølberggata 21, 0653 Oslo
© SOHO 2023
Nettsiden er utviklet av Sommerfuglen